På bästa läge i barnvänliga området Solbacka i Norrtälje ligger tomterna Sparrisen 1 och Rädisan 1 på idylliska Havtornsvägen.

Tomterna ligger fritt och ostört på en höjd med vidsträckt över östra Norrtälje och Norrtäljeviken. 


Havtornsvägen är liten och lugn återvändsgata österut från Bohlins väg, som slutar i en vändplan med ett avskilt och privat läge, runt vilken endast fyra fastigheter ligger, däribland Sparrisen och Rädisan. Här kan man lätt släppa ut barnen att lära sig cykla eller spela bandy på vändplanen under ljumma sommarkvällar tillsammans med nyfunna vänner.

Sparrisen 1 (SÅLD)

På det fridfullaste läget av Havtornsvägen ligger Sparrisen 1 som en hörntomt med skogen som granne. Tomten är 1.111 kvm och i stort sett helt plan. Här kan du bygga ett fantastiskt hus i söderläge med vidsträckt utsikt över Solbacka.


Priset för Sparrisen 1 är 2,25 MSEK, och då INGÅR kommunens obligatoriska VA-anslutningsavgift om 263 000 SEK (denna avgift är alltså redan betald) 

(TOMTEN ÄR SÅLD)

Rädisan 1

Rädisan 1 är Havtornsvägens, och kanske hela Solbackas juvel. Med den bästa utsikten från kullen och dedikerat naturområde i väster kommer du ha sol hela dagen på tomten, inklusive en fantastisk kvällssol.  Tomten är på 1.207 kvm och sluttar svagt söderut.


Priset för Rädisan 1 är 2,475 MSEK, och då INGÅR kommunens obligatoriska VA-anslutningsavgift om 268 000 SEK (denna avgift är alltså redan betald)

Vad får och vill du bygga? Se detaljplanen och några husförslag här...

SOLBACKAS FINASTE VILLATOMTER

Copyright © All Rights Reserved

VH Properties AB

559067-5004

Skaldevägen 83

167 73  Bromma